Nocležník

Nocležník

Anotace: psáno dneska v noci, při světle svíček. Jestli ta básnička někomu patří, ať si jí vezme...

Pluji tmou,
mlha mi v rukou protéká
sleduji tvou
šíji, když se oblékáš.

Pokoj je prázdný,
není tu nikdo krom zimy
dotek krásný
tvůj, nebude bez viny.

Sedíš tu tiše,
já taky s tebou mlčívám
je to tím spíše
stereotyp, jenž si tak užívám.

Až přijde zima,
všude bude bílá - nežná
tak zůstanu sama
zase, ve své tmě uzamčená.

Umřela dnes,
ta prokletá zimní tma
kdy konečně ses
vrátil, upadám v koma.
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že každý se v ní alespoň v některých verších najde ;-)

17.08.2008 17:53:00 | Dračičák

já zimu vážně nerad:)

21.03.2008 00:02:00 | Šerák

pekny,posledni verse uz trochu neladi,ale moc pekny

04.10.2007 23:19:00 | xx-ja-xx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí