Park za Hvězdou 18.10. 2006

Park za Hvězdou 18.10. 2006

Anotace: není

Ze šperků
pokladnice parku
za Hvězdou...

Šustí listí
na bosé noze
rosy.

Jinovatko,
kurýrko zimy
ostříhal bych
tvé prsty
pod kabátem
trav.

Ještě chvíli
se šourat
pod houslovým
partem
chlípného dubu...

Břízy jsou prostitutkami
a nahá ňadra
svých kor
rozdávají pohledům
kolemjdoucích
psů...
Autor pan amanuensis, 28.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí