Podzim

Podzim

Anotace: podzimní nálada...

Je zima a Ty mi taješ,
I k tomu se stále směješ.
Je Ti horko, ruce zebou,
Přesto cítím-chci být s Tebou.

Bez vody a Ty se topíš
Ve snu, který stejně nesníš.

Podzim vkrádá se do mých myšlenek,
Jen Ty a já… Jsme si tak cizí.
Ochraň nás před námi,
Životy před žitím mizí.

Nedokážu říct, co mísí se do mého snění,
Mám Tebe a nad to není
Nic krásnějšího – NIKDY…
Nikdy nebude
Jako já bez Tebe.
Autor Withered W., 28.09.2007
Přečteno 734x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Bez vody a Ty se topíš
ve snu, který nesníš.

.......moc dobré.

28.09.2007 14:56:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí