Bílý hřebec

Bílý hřebec

Anotace: hádankovitá ;)

Bílý hřebec po plání uhání,
sám pod noční září.
Před ním se každý stín uklání,
je to král a jemu noc patří.

Okolo něj světlušky poletují,
svým zeleným světélkem mihotají.
Však hřebci se do cesty nepostaví
a ani mu cestu neukazují.
Autor Daviran, 28.09.2007
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí