Lesní vzpomínka

Lesní vzpomínka

Anotace: Na objevování krásy světa

Lesní vzpomínka

Ve větru plály vlasy trav,
v mech ukryl se hvězdný prach,
za kapradinou dýchal zas,
objevitel světa krás

V červánky oděly se mraky,
je čas čekat na zázraky,
až večerní rosa skrápí nás,
my v mlze schováme se zas

Ten objevitel světa krás,
dýchá přece v každém z nás,
tak pojďme tančit skrze tmu,
vstříc dalšímu objevu
Autor shaakti, 28.09.2007
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hele, já jsem se dneska chtěla vyžívat ve své depce a Ty na mě takhle! To se dělá?:)

28.09.2007 21:11:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí