Podzimní balada

Podzimní balada

Anotace: Už to tu jednou bylo ale myslím, že teď je to lepší

Už zase balada hraje nám do uší
Co bude zítra nikdo z nás netuší
Povadlé kvítky snaží se o nádech
Ledová šavle kosí je po zádech

Už je tu znovu podzimní balada
Zpěvavé chorály bijící do uší
Už zase usíná každičká zahrada
Že brzy zamrzne to každý vytuší

Úsměvy všem umrzaj ve tváři
V noci už venku klepou se hlasy
Vše živé od boha žádá si spásy
Podzimní slunko skoro už nezáří
Autor UNDEAD, 30.09.2007
Přečteno 983x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

šikovnej hoch=)

01.10.2007 17:11:00 | Já Esther Ruth

V 3části mi to jaxi pokulhává , ale jinak pěkná .-)

30.09.2007 19:22:00 | o5ja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí