Melancholická

Melancholická

Anotace: pro podzimní spáče

Potoky polykají spadané listí
uvízlé mezi kameny
ve zmoklém jehličí
poupata muchomůrek
nový letokruh
tlačí pod kůží
podzim nás dohonil
rychleji než loni

Až cizí oči zjistí kolik smutku
nosím mezi rameny
půjdu se napít
a hejno nočních můrek
sedne do vzpomínek
jak mšice na růži
bříza pod oknem
žlutou hlavu skloní
Autor zef, 30.09.2007
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...noční můrky :-)) vykouzlily úsměv...

30.09.2007 21:41:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí