lístky

lístky

Anotace: ...šeptaly mi dnes svá tajemství...

V zlatavých penízcích
zas bezhlavě vrhají se dolů,
ve větru ještě pohrají si
než mráz ovine svůj šál
kol pampelišek stvolů,

pod kroky bloumavými
šeptají nám příběhy co žily,
když ještě pevně uchyceni,
strom vháněl hojnou mízu
v jejich žíly,

a tiše v každém kroku
šeptají mi tajemná ta slova,
že zem je přijme zpátky
v lůno svoje
a z jara setkáme se
v plné kráse znova...
Autor chalcedon, 05.10.2007
Přečteno 565x
Tipy 3
Poslední tipující: pan nestálý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...nádherné

08.10.2007 14:25:00 | Jiparo

asi se půjdu projít a budu poslouchat jak mi šeptají pod nohama...:)
krásný...*

06.10.2007 13:23:00 | Severka

Nadherne...krasne malovani prirodY sluvky.

06.10.2007 08:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí