Podzim jako páv

Podzim jako páv

Anotace: :) :(

Vzduchem pírko ladně pluje,
vzdouvá se a klokotá.
Ze strnšť už zima duje,
ustoupila robota.
Slunce později už vstává
a večer chodí brzy spát
ráno nám mlhu dává
a vítr s vlasy chce si hrát.

Podzim v čarokrásném hávu,
plný barevnosti
Podobá se pávu,
který se na zámku hostí.
Autor Ďábel sám, 10.10.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))..podzimní páv..to je hezké..

10.10.2007 09:24:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí