vrkú vrkú na smrku

vrkú vrkú na smrku

Anotace: ..

Na vrcholu vysokého smrku
sedí pták a zpívá svoje vrků
na tom smrku co je trochu vlevo
bezpochyby má básnické střevo
a jak si tam do rýmu jen vrká
u toho si protahuje brka
Autor Heron, 12.10.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí