Smutným stromům

Smutným stromům

Anotace: To je tak kdyz nekdo chodi v podzimnim lese....

Tak zase pláčete pro ty své dětičky
Smrt vám je sebere úplně všecičky
Už zase od soli jsou vaše oči
Štěstím to začalo a smutkem končí
Jak dlouho máte už všechny své žaly?
Života vašeho částí se staly
Ve vašich očích jsou krystaly soli
Už ani nevíte že vás to bolí
Poslední děti už odlítly do dáli
Poslední listy ze stromů spadaly
Doufám že brzy nové mít budete
Vyčkejte doby kdy všechno rozkvete

Teď zase plačte pro ty své dětičky
Smrt vám je sebrala vždycky a všecičky
Autor UNDEAD, 13.10.2007
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: Yukki, Já Esther Ruth, Monsignore, Bíša, Bůchví...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo....fakt išeš uplně skvěle...

08.12.2007 09:13:00 | Yukki

Seš dobrej.

31.10.2007 16:31:00 | Já Esther Ruth

Hezky jsi jim zaveršovala...

13.10.2007 20:34:00 | Bíša

Ano, zas pláčeme pro svoje dětičky - kolem nich točí se přece svět celičký!

13.10.2007 20:08:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí