BRNO SI USTLALO DO PODZIMU

BRNO SI USTLALO DO PODZIMU

Anotace: podzimní, dneska hezky svítilo a byla nálada a hlavně o čem psát, tak sem něco umotal cestou domů vlakem...

Brno si ustlalo do podzimu
/na dárky zatím zbyl nám čas/
a ty tak krásně rozespalá
stavíš na ranní kávu
do secesního hrnku

Brno si lehlo pod listí
vyčkávat na bílej svět
zatím snad nikdo nezjistil
že můj kůň nemůže jet

dvorek u nás měli bychom
zalehnout my oba
raděj my, než strachovat se
co přinese doba

dětem se neříká
jak uklohnit
sněhuláka z lupení
a třeba ořechový iglů
děti už zjistily samy si
kolik zná podzim fíglů

občas i pohádky
bývají nezbedný
občas i v údolí
stavím ti rozhledny

možná až na podzim
listí tě ujistí
kdo přijel do Brna
ve vlaku s turisty

kdo přijel do Brna
do podzimu
odvézt si rýmu
a kocovinu
Autor journeyman, 16.10.2007
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Paralelní možnosti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední dobou ti furt něco vadí, grygarko :)

17.10.2007 12:32:00 | journeyman

nápady kolísavé působitosti...
konec formuláře.
kocovina dobrá.
na pohled se zdá docela... no, je znát, že je umotaná. pletou se jí nohy:)

16.10.2007 21:57:00 | grygaruv atelier

no velice krásná a dobrá.
já miluju podzim. také proto, jak krásně ho lze nenávidět :)

16.10.2007 19:49:00 | Paralelní možnosti

Tak se mi to líbí :-)
Moc hezká, jako tenhle podzim.

Roboti říkají, že ti prý mám dát TYP :-)

16.10.2007 19:31:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí