Pavoučí radost

Pavoučí radost

Anotace: Jen tak z dobré nálady. A kvůli jednomu mému snu.

Mít tak čtyři páry nohou,
co ti ode dna pomohou,
žít si lehce v pavoučí síti,
upleteš novou, i když se zřítí.

Nosit ostatním štěstí,
dávat naději v neštěstí,
vyděsit malé děti,
smát se jim, chudáčci pavoučí oběti!

Usmrtit mouchu bzučivku,
tu škaredu a protivku,
mučivku mých snů a uší,
copak vzbudit pavoučka, to se sluší?

Zároveň strašit ve snu,
arachnofobiky, no to je děsu...
Kdo tedy vymyslel tu větu,
že pavoučci přináší štěstí světu?

Trpící arachnofobií určitě ne,
to bude asi pomsta pro ně:D.
Autor Taya, 16.10.2007
Přečteno 472x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, Kozoroh 1, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohoupám se v té pavoučí síti. Hezké

25.10.2007 10:04:00 | Marfuša

Pavouček prý štěstí nosí,
nejspíš jiným jen ho dá,
když mouchy právě nekosí!
Nepředře se, mizera!

18.10.2007 23:52:00 | Kozoroh 1

:o)

16.10.2007 23:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí