...podzimní mráz...

...podzimní mráz...

Anotace: temno a chlad

list za listem
pokrývá
zledovatělou zem
okouzlenou
jinovatkou
a stromy
se tetelí
nahotou
se svatozáří
jemných paprsků
slunečních
které nehřejí

je podzim
a vše se odívá
módními barvami
tak teplými
ač přesto mrazí
vědomí
že vládu převezme
krutá královna
madam zima
oděná pavučinou
zamrzlou
je podzim
už nás čeká
jen mráz
temno a chlad
vkrádají se do srdcí
Autor Jats, 16.10.2007
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí