Změny podzimu

Změny podzimu

Anotace: Tak jak to vidím já...

Babí léto si ustlalo
postýlku v mechu
a nechalo se zasypat
barevným listím.

Mikiny a bundy ve skříni
udělaly místo pro trička
a okusily chladný vzduch,
co snaží se jim ukrást
alespoň kousíček tepla.

Stromy se domluvily
a shodily listí ze svých větví.
Možná je tížilo pomyšlení
na tak pestrý oblek.

Slunce teď spěchá za kopce,
snad trochu rychleji než jindy,
a zatahuje za sebou červenou oponu,
kterou tma stejně vytlačí z oblohy.

Možná se to jen zdá,
ale lidé se míň smějí.
Jako by šli spát s přírodou.

Jenom čas je pořád stejný…
Autor dream in emptiness, 17.10.2007
Přečteno 563x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., Marfuša, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí se mi

25.10.2007 08:31:00 | Marfuša

Krásně to vidíš...

21.10.2007 18:44:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí