procházka podzimní zahradou

procházka podzimní zahradou

Anotace: for Šluknov střední lesnická škola, 2003

mezi stébly trav
schoulená do klubíčka
se ukrývá samota,
tiše trpí
mezi ploty,
proniká do půdy
jak kapka deště
z nebes seslaná,
zahrada listím vystlaná
vábí slunce k němé radosti
a ptáci píší do nebe
touhu po strasti
z dlouhých cest
do neznámých krajin
Autor Kim (Ta samá Kim), 17.10.2007
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Roger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseń.."

10.12.2007 17:27:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí