Vodní svět

Vodní svět

Anotace: věnováno vratislavickým pivovarským rybníku v liberci, 2003

zelené ticho
zachycené v kapradí
hladí smutnou tvář,
vodní hladině nevadí
že skrývá sluneční zář,
a potají volá
jezerní královnu
na pomoc bolavému srdci,
stačí se dotknout
jediné kapky vody
a rozplyne se přeci,
pod hladinou schované tajemství
němých tvorů
prozradí smutné duši
jakou má život cenu
a co se světu říci snaží
krásou vodních květů
Autor Kim (Ta samá Kim), 17.10.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí