Sluneční západ

Sluneční západ

Anotace: trocha západu

Slunce se již pomalu sklání k obzoru
a dlouhé stíny topolů kryjí rybniční hladinu.
Statný topoly, štíhlý, rovní jako páni v pozoru,
jako by skrývaly tu sladkou nevinu.

Hladina rybníka se mírně čeří
a vrcholky vlnek se ladně třpytí.
A přitom pohledu má duše věří,
že neskončí ty doušky sladkého pití.

Při tomhle kouzelném pohledu,
mé tělo krásné pocity zalejou.
Jaké to rozmarné barvy západu,
kdy slunce mívá barvu červenou.
Autor Daviran, 21.10.2007
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slunce nám dává naději,že život bude probíhat snadněji

05.11.2007 12:29:00 | mikyša

Celkově hezké,ale ta třetí sloka mě jaksi neladí.

25.10.2007 16:03:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí