Podzimní mlhy

Podzimní mlhy

Anotace: ...

Rozplývám se blahem,
když podzimní mlhy
padnou na můj kraj.
Husté jako bahnem
by duch můj blahý
procházel tam, kde háj
Perunův.
Dnes místo to temné,
na zemi listí dubové,
prázdno a ticho cítím.
Ten čas probouzí ve mne
dávné démony ubohé
a hlas kroků listím
volá:

Předkové mlh a lesů
těchto: Kříž je zlomen,
poselství Vám nesu:
Věčná Svoboda je kolem!
Autor Žiťa, 28.10.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí