...

...

Anotace: Asi podzim, tak nejak:) nevím jak to nazvat

Na stromech září zlatavé barvy,
motýli přestali klást již své larvy.
Všechno se chystá k zimnímu spánku,
slyšíš to všude, i v šepotu vánku.

Ježek dupe v spadaném listí,
matka své mládě naposled čistí.
Jeleni bojují ve vrcholech říje,
z mraků se pořád jen voda lije.

Sluníčko vysílá poslední paprsky,
děti ze stromů kradou pamlsky.
V kamnech se již oheň roztápí,
zima se blíží, naději utápí.

Chtěl bych se zahřát aspoň na vteřinu,
pusť mně prosím lásko k sobě pod peřinu:)
Autor Jimmy Ručka, 28.10.2007
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: lela
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekny :)

04.12.2007 16:20:00 | llussinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí