Měsíce II

Měsíce II

Anotace: -

Květen, červen, červenec,
v květnu leze mravenec,
včelka nosí med,
zedník staví zeď
ryba shání papání,
křeček k zrní uhání.
V červnu kvetou jabloně,
závodníci čistí koně.
Slepička zas zobe zrní,
kočka myši zase honí.
Červenec je měsí tání,
potravu si srny shání.
Brzy skončí prázdniny,
tatínek čte noviny.
Dcerce už je dvanáct let,
jabloni již spadl květ.
Vracíme se z táboro,
už se dere brambora!
Autor kaky, 08.11.2007
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam v ,,už se dere bramboro"

20.12.2007 18:12:00 | Lady de Winter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí