Předzimní

Předzimní

Anotace: Brzká ...

Se sněhem přišel tichý sen
a vločky chladné společnice
šeptaly- nebuď otřesen-
když miluje tě Večernice.

Po nebi se snesla vrána-
dráha rovná parabole,
probudil ses brzy z rána-
s hlavou v nebi, duší v dole.

Planeta v tvé duši plála,
chladily ji sněžné pláně,
Venuše se rozplakala-
uhynuly něžné laně.
Autor Dilla, 08.11.2007
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

09.11.2007 00:09:00 | Bíša

Hezké, někdo tu umí psát verše. Ojedinělé.

08.11.2007 21:03:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí