Podzimní

Podzimní

Anotace: Je tomu přesně rok, co jsem se procházela ve spadaném listí a myslela na to, až se jednou takhle budu procházet se svým klukem. Dnes to není představa, ale skutečnost. Mno, tak doufám, že se vám tohle moje dílečko bude alespoň trochu líbit...;-))

Lístek po lístku
padá ze stromu,
ale mou bolístku
nevyléčí ani sto lístků.

Tu bolístku mám proto,
že mne zradil ten,
jehož jméno bude
navždy v srdci mém.

Navždy v srdci mém
bude uschováno,
a nadále mnou také
milováno.

Lístek po lístku
padá ze stromu,
ale mou bolístku
nevyléčí ani sto lístků.

Je krásný podzim.
Já procházím se v něm
a myslím stále na to,
proč teď sama jsem?

Proč teď sama jdu podzimní krajinou?
Proč za ruku teď držíš dívku jinou?
Proč a jen proč, ptám se sama sebe.
Proč nejsi ten, kdo mi snese modré z nebe?

Dopřej mi, prosím, trochu lásky,
copak toho chci tak moc?
Chci prožít pár minut lásky.
Pár minut lásky…snad celou noc…

To už je jedno!
Hlavní je to,
že tebe miluji nade všechno!
*
Lístek po lístku
padá ze stromu,
ale má bolístka pryč už je…
Ten podzim ale krásně čaruje…
Autor MiaaWei, 10.11.2007
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska odchází, láska přichází. Možná by ses měla zamyslet aj na tím, jestli je šťastný a pokud ano, a když jej tolik miluješ, pak budeš určitě šťastná aj ty ...

10.11.2007 17:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí