V doprovodu listopadu

V doprovodu listopadu

Anotace: "K"

Mráz opíral se o patník,
když zaťukal chlad na dveře.
A hravě toulající sníh,
čekal až dveře otevře..

Bílá paní ..

V tom jak tři kluci malý,
zůstali s otevřenou pusou stát.
Vždyť vedl za ruku si paní,
zimu krásný listopad.

A zima se usmívala..

Mráz odpadl od patníku,
a chlad začal teplem hřát.
A vločka plná ledového smíchu,
začala se těm dvou smát.

Škodolibá ..

A tak chopila se vlády,
v doprovodu měsíce.
Kapky na rampouchy hrály,
když paní usmívajíce ..

Kráčela uličkou k svému trůnu ..
Autor Analisieren, 14.11.2007
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o))

14.11.2007 18:26:00 | Bíša

no nádhera

14.11.2007 14:26:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí