Sníh

Sníh

Anotace: báseň..:)pls o komentáře

Hledím z okna
..úsměv hraje si na tváři..
Vidím bílý zázrak
..jenž všechnu krajinu rozzáří...

To padá sníh
..křičím přešťastně..
To zima je tu
..jak na někoho může působit nešťastně?..

Z komínů se kouří
..stromy zasněžené..
Auta na silnicích se bouří
..střechy postříbřené..

Učitel dál zkouší
..sníh venku nevnímá..
Žák se v duchu souží
..učitele proklíná..

Chceme ven, ne sedět ve třídě
..chceme prožít chvilky zimy..
Chceme běhat, ne sníh přehlížet
..navždy by nás trápil pocit viny..
Autor Barbie_Incident, 15.11.2007
Přečteno 480x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, Lota, Bíša, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Máš talent. Je to napsané s lehkostí...

17.11.2007 17:58:00 | jiljovský

...líbí se mi tvůj pohled na zimu... :-)

15.11.2007 19:57:00 | Lota

A vlétě zase k vodě, hihi...

15.11.2007 19:06:00 | Bíša

Krásné a trefné :) 1*

15.11.2007 18:39:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí