Déšť

Déšť

Anotace: Tak nějak se mi zastesklo po pořádným dešti...

Stojím v dešti a vnímám jen velké kapky tekoucí mně po tváři.
Miluju déšť. Prý jsem se za děště narodila.
Připomíná mi mnoho, radost i smutek, slzy na polštáři.
*
Stojím v dešti a cítím vzduch kolem sebe.
Je teplo. Chci si nahlas zpívat.
Kapky zvláštně září,jakoby se roztékalo nebe.
*
Stojím v dešti a slyším kapky tichounce dopadat na listí stromů.
Dýchám zhluboka. Nevím nic a vím všechno zároveň.
Pak vracím se se zvláštním pocitem svého tajemství domů.
*
Splívám s deštěm.
Jsem jeho součástí.
Autor rumovávíla, 19.11.2007
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já mám rád déšť.

19.11.2007 19:34:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí