Nádherný svět

Nádherný svět

Anotace: ...o přírodě...

Nad rybníkem se vznáší aura tepla,
Má láska je plna světla,
Cítím každý dotek vánku,
Nevyhne se mému spánku,
Nevyhne se mojí šíji,
Teď jsem ráda, že zde žiji.

Žabky tančí na kamenech,
Zpovzdálí je sleduji,
Pak pohlédnu na oblohu,
kde se mraky schylují,
když jemná sprška z nebe se snáší,
jsem stále šťastná,
mě to nestraší.

Nádherný svět,
Sama na lavičce u rybníka,
Nádherná příroda
Na mě svou lásku dýchá...
Autor Ammazonic, 22.11.2007
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Bíša, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí