Je zase ráno...

Je zase ráno...

Anotace: Dnešního dne...

Opět nový den,
vítá slunce ranní
přehršlí kapek rosy,
zatěžkána stébla trav,
těmi průzračnými girlandami…

Svěží vzduch,
při každém nadechnutí,
svou sílou téměř vyvrací,
ptačí ruch,
provázející procitnutí,
ode všad přímo burácí…

Každý keř, či strom,
zdá se obsazen
jedním ptačím párem,
ten neustálý
chvat a shon,
já závidím jim málem…

Jsem bohužel nemocná,
teď doma musím sedět,
ta příroda tak nádherná,
jen spoza okna,
já na ni můžu hledět…
Autor Krtica, 07.06.2005
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí