Podzim

Podzim

Anotace: ...

Studený vítr oblohou fouká,
bledne a usíná zelená louka,
mravenci uklízí poslední cestičky
a děti zaujmou pohádky babičky.

V noci už mrzne a občas sněží,
zima si rychle pro vládu běží.
Poslední listí ze stromů padá,
ježek si na zimu zásoby střádá.

Šedivá myška maličká,
sesbírá poslední zrníčka.
Do spížky v zemi chce si je dát,
aby pak v zimě měla co žrát.

Poslední vlaštovky na nebi krouží,
odrazy své si prohlíží z louží
a pak již letí s voláním slabým,
"Sbohem my letíme do teplých krajin"
Autor Frosty28, 24.11.2007
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Beepat, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moc hezká milá dětská :o) Jen pozor na "Sbohem mi letíme.." "My letíme" s tvrdym y :o)))

24.11.2007 12:37:00 | Beepat

Hezké povídání pro děti, i pěkně napsané...

24.11.2007 10:43:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí