Miluji svůj život!

Miluji svůj život!

Anotace: ...

jsem malý kluk hledicí do krajiny,
hledím na motýlky, na rostlinky...
s vánkem tančí, krásné tanečky...
Vždy na ně tak hledím, na ty kytičky...

Motýlci bezstarostně poletují,
vánek pod křídla vhánějí...
Okouzlujícně, poddajně poletují,
obrázky do vánku vymalují...

Tak být zase malým klučinou, dívat se...
Dívat se na okouzlujícího motýlka, na kytičku,
která se rozevírá každý den...
Malým klučinou býti, nadechnout se z bránic...

Čertvýho vzdoušku který ho načechrávají ptáčci
pohlazení jemňounkou vzduchovou peřinkou,
kde jsou ty časy kdy jsem padal na zedeček?
Odnesl je kamsi ten jemný větříček...

...Dětství je jen jednou, je to nejhezčí
poletovat v tom bezvětří...
Autor Ty, 28.11.2007
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamer.max, Severka, Thesssinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je dobrá...zkus si to po sobě přečíst, než to uložíš...nepůsobí potom tak pěkně, jak by mohla...

07.12.2007 13:43:00 | Dreamer.max

Už dlouho jsem nic tak bezstarostného nečetla...krásné ;)

28.11.2007 19:16:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí