Podzimní dvojhlas

Podzimní dvojhlas

Anotace: Tohle vznikalo po mailech s Mikyšou

mikyša:
Podzim už je tu,
opadalo mnoho květů.
I to slunce má zvláštní třpyt,
do přírody láká jít.

bard:
Koukej jak si barvy hrají
v lesích, kopcích, v celém kraji.
V dlani schovám ruku tvou,
půjdem barev záplavou.

mikyša:
Dlaň v dlani spolu se nesem,
okouzleni barvami a vůní lesem.
Pod nohami nám listí šustí,
láska nás nikdy neopustí.

bard:
Pod nohami spousta krásy,
lístek, co ti zdobí vlasy
sundám a troufale risknu,
když ti na tvář pusu vtisknu.

mikyša:
Já chci sladký polibek,
né za chvilku,chci ho hned,
vítr mi vlasy rozcuchal,
líbej mě lásko stále dál.

bard:
Ústy tiskneme se k sobě,
hladí tě mé ruce obě,
v našich duších podzim není,
když jsme spolu, vše se změní.
Autor temny.bard, 01.12.2007
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: lupínek, excited, Norlein, vandule
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spisovná forma je: pod nohama!

23.06.2008 14:11:00 | Poetista

Je to super, když něco sepíše více lidí :) víc hlav.. víc ví :)

01.02.2008 00:36:00 | excited

Krásné pohlazení na duši, Bardíku :-D

26.12.2007 12:01:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí