Zničený les

Zničený les

Anotace: Trošku neumělecké...

Dřevorubci, pytláci
všichni do jednoho
zničili les překrásný
nezbylo z něj mnoho.
Byl to krásný les,
ale už v něm mohl štěknout
jen pytlákův pes.
Všechna lesní zvířata
všechny stromy vzácné
proč to lidé dělají
vždyť je to tak krásné.
Z lesů zbyli jenom větvě
už to není vůbec pěkné.
Autor Literinka, 01.12.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam sou rýmy..jako ABAB

04.12.2007 15:14:00 | Literinka

nemaj byt v basni rýmy ? nebo je to nejakej jinej utvar prosim o informace

02.12.2007 10:22:00 | Feral

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí