Večer

Večer

Anotace: ..když už svítí jen zbytková světla...

Tma, matná záře probleskujíc
Ticho a malého ohně žár
Příjemný vítr, co pohladí tváři mou
Z cigarety levné tahů pár

Stojím a nevnímám dvanáctý úder mých
Hodin; jsou tu od nepaměti
Půlnoc, tak mrazivá příjemně zahřeje
Uvolní tíživé napětí

Na zemi v zahradě staleté
Válí se malinké kameny
Jeden přes druhý tak zdánlivě náhodně
Bůhví, čím ony jsou znaveny

Idyla večera bdělého
Když sedím venku, tam na zídce
S těmi pány, co mě hlídají
Stínem mým a svitem měsíce

Máme tu soukromou oslavu
Uprostřed ztemnělé osady
Teď už jen Ty, přidej se k nám
Do mojí malinké zahrady
Autor pennywise, 01.12.2007
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, Martanka, MishaX, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná! ;-) Nejhezčí večery jsou letní, protože jsou nejdelší a nejteplejší...

21.12.2007 18:38:00 | Chancer

líbí.. :)

01.12.2007 23:00:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí