Zima

Zima

Anotace: ...

Padají studené slzy z nebe,
ach, čí srdce tak zebe?
Padá pláč, mokrý, studený,
má někdo obličej zjizvený.
Žalem, smutkem a bolestí,
až někdo rolničkama zachrastí,
sníh, ty zmrzlé slzy,
ach ano, spadnou brzy.

Jedna vrstva, druhá, třetí,
kam všechny ty vločky letí?
Padají k zemi, padají,
kde v míru a s láskou skonají.
Cesta nebem k zemi dlouhá,
špatně skončí, ta co se toulá.
Autor emi-lee, 08.12.2007
Přečteno 551x
Tipy 5
Poslední tipující: LisSe, Smailin, NikitaNikaT., Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

08.12.2007 14:16:00 | NikitaNikaT.

Malinko zebe, ale pohladí...

08.12.2007 09:42:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí