Cestování

Cestování

Anotace: cestování jako touha, jako sen, jako budoucí cíl

Poznávání dálek světa,
láká mě čím dál víc,
velehory, domorodce, hrady, zámky,
co planeta má či měla,
nepřekoná vůbec nic.

Velehory majestátnost mají,
domorodci chudí jsou,
hrady, zámky, historii tají,
vše navštívit chci romantickou duší mou.

Tibet voní horama,
Bali domorodci sídlí,
Norsko spjato s Trollama,
Irsko zelení svítí.

To však nejsou všechna místa,
je jich mnoho dozajista.
Autor Tomáš F., 08.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1.7.2001 04.44

08.12.2007 14:29:00 | Tomáš F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí