Sněží

Sněží

Anotace: Tuhle náladovku jsem ve svém šuplíčku vyhrabal pro SNOWGIRL, protože: "Furt čekám na tu básničku!!! Mně neodbydeš třema esemeskama :)*"... Není to zrovna aktualní tvorba, ale alespoň jí neodbydu SMSkou :)

Sněží...

Hustý háv z bílých vloček zahalil město do bílé mlhy.
Jdu parkem sám, zastavím se a pozoruji tající šlápotu své nohy.

Kolik věcí se tu asi děje v tomhle okamžiku!

Dva zamilovaní blázni se tu v roji vloček honí.
Malá holčička se snaží chytit veverku a jedním očkem tajně kouká po ní.
A stará paní v rohu u altánu? Ta již nikam nepospíchá...
Sáhne do pytlíčku, hodí zrní holubům a poslouchá tu krásnou symfonii ticha.

Šlápota už roztála...

Hlava mi zapadla sněhem a je mi tu už trochu zima.
No nic, asi půjdu dál než dožene mě společnice rýma...
Autor noise, 12.06.2005
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí