Příroda mluví...

Příroda mluví...

Anotace: Můj cit, má komunikace se světem přírody

Duše stromů promlouvají
o Kráse skryté.
Duše stromů promlouvají
v tichu své pokory a nahoty.
Duše stromů promlouvají-
zkus jim naslouchat.
Duše stromů promlouvají
a za noci své paže k nebi
vztahují.

Kámen v potoce mluví,
povídá o skrytých tajemstvích.
Kámen v potoce mluví,
přilož jej ke svému srdci
a uslyšíš.

Velký duch mluví skrze duše
stromů,
kamenů,
zvířat
a občas i lidí.

Musím být bdělý,
musím být bdělý!!
A když spát,
tak jen v náruči
Nejvyššího Pána!
Autor Koli, 22.12.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí