Sukénky

Sukénky

Anotace: ...tak docela obyčejně si kvete u silnice..

Sukénky svlékají
červenému máku
co kvete u silnice
Nahatá semínka
až uzrají
lehnou si do trávy
neoblečou se více

Sukénky svlékají
červenému máku
nenechavé dlaně
Mně připomenou
...cosi ...
Už vím, vzpomínky
z voňavé stráně
Autor Hančí, 14.06.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí