Obláčky

Obláčky

Anotace: Jen tak někdy koukám vzhůru...

Bílé mraků cáry,
ztratily se svému stádu,
plují zvolna azurovým mořem,
nad lidským štěstím,
nad lidským hořem…

Plují nebem jako skály,
s absencí hmatných pocitů,
jako kry co narůstaly,
se zamrzlých lidských citů,
podobny obláčkům páry,
dechu v zamrzlé krajině…

Nehlučně ty mraky plují,
nedotčeny světským děním
své podoby proměňují,
provázeny lidským sněním,
mizí v dálce, za obzorem,
jako ty neuskutečněné sny!
Autor Krtica, 14.06.2005
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí