Kouzelná moc přirody

Kouzelná moc přirody

Anotace: jeden krásný den, les a krásná louka.. co víc říci..

Posvátný klid lesa
a vzduch plný vůní,
úplný klid
a nádherný mír v duši,
jak lépe vyjádřit
tu kouzelnou moc přírody,
tu krásnou sílu Boha
a touhu v srdci mém.

Vítr vál mi ve vlasech,
příjemný byl něžný,
luční kvítí se lehce ohýbalo
jak písen s větrem pělo.

Usedl jsem do trávy měkké
a větrem tím se nechal objímat,
cítil jsem se samotinký
a chtěl jsem si zazpívat.

Tu náhle kde se vzala,
přilétla ke mně malá lesní vosička.
Chvíli si mne prohlížela
a potom na mne usedla.
Za ní druhá
a pak třetí,
všechny tři se na mne slétly.

,,Vítám Vás, vosičky mé drahé,
mou samotu tedˇ vyřešíte"

Tak jsem na louce pod lesem
s vosičkami o světě
rozprávěl.
Autor Koli, 29.12.2007
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí