Návody

Návody

Anotace: jednou jsem měla takovou představu... jeden člověk mi slíbil, že mi ji pomůže uskutečnit...asi zapomněl (velice chytré... omlouvám se, jsou čtyři ráno:)))

Rozvěsíme záclony po stromech
po větvích okřídlených vět
já ty křídla nezlomím

jak jsem říkala

Potrhaná pavučina přes oči
mezi stromy
vznáší se ráno
záblesky listů vě větru

Víš nejdřív zblízka
po úsměvech z dálky
ty obrazy rozsekat
záblesky doteků prstů

střih

jak jsem říkala

Mezi stromy postavím
dřevěnou židli
natočenou nalevo nebo napravo

a zase

Rozstříhat v ostrém světle
jako střepy
Potom utlumit
pomalu se plazit po navlhlé zemi
a záclony by se roztrhaly

rozhlédnu se kolem

Posaď se
zaberu tě z profilu
víš nejdřív zblízka
po úsměvech z dálky

jak jsem říkala
Autor m.ela, 31.12.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí