Podzim

Podzim

Anotace: Podzimní nálada

Temná a nevlídná mračna,
už opět zlověstně letí nad horami.
Přichází podzim
a jako vždy v tenhle čas,
je smutek stálým hostem v nás.

Není to smutek bolestný ,
co drásá srdce i duši.
je to jen náznak čehosi ,
co příroda jen tuší.
Každý strom ,ba každá květina
ví, že život končí i začíná.

Až studený ,mrazivý dech
se opře do kmene stromu,
ledové biče přidají zlou sílu,
bude jen tiše stát a čekat.
Nemá duši, neztratil svou víru
Autor Solledat, 04.01.2008
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Vladimír P., Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já mám podzim (ostatně jako každé období) velmi rád!
Báseň hezká.

04.01.2008 16:58:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí