paní zima

paní zima

Anotace: ...

Heboučkými kraječkami,
každý stromek ozdobí,
na kávičce ve větroví
s ptáčky tiše posedí

a pak projde všechna pole,
přikrývky jim načechrá,
všude trousí chmíří bílé,
vždyt ho plný košík má,

chladivými prsty svými
zemi celou pohladí
a pak z mrazíky rozvernými
v závějích zas dovádí...
Autor chalcedon, 05.01.2008
Přečteno 638x
Tipy 9
Poslední tipující: pavlis, Lota, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Křehká jako vločka sněhu,
zdobená je krajkovím,
pomíjivá jak čas v běhu,
to co ona také vím... :-)

05.01.2020 18:34:40 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí