Momentální náladovka

Momentální náladovka

Anotace: Náladovka, sepsaná z nudy v hodině IVT... Z krize, ž tento weekend jedu do Prahy - takové šílené metropole...

Momentální náladovka

Vzít svou černou tužku na oči
A na papír nakreslit pár čmáranic
Malý mlýnek, co ve vodě se zatočí
Vystihnout tuto krajinu – jinak nic.

V korunách stromů zpívající ptáky
Potok a vodu s mlýnkem v ní
Vše, co nevidí tvé zraky
Já všechno tiše nakreslím

Myslíš si o mně, že blázen jsem
Tak ruku s mojí dlaní spoj
Nezastavuj, vždyť teď začal den
Kdy vyhlásíme v sobě boj…
Autor Želwice, 11.01.2008
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

11.01.2008 12:34:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí