Zpěv rozkládajících se těl

Zpěv rozkládajících se těl

Anotace: ...

Vrať traviny stráním,
keře černým hřbitovům,
svobodu koňům vraným
a tvrdost hrubým kovům.

Zrady se rozpadly vniveč,
jak v hrobech prohnilá
těla znějí rozkladem, leč
z jejich zvuků ticha pila.

Snům zpívají nová jitra
k probuzení v čistý čas,
vždy bude znovu zítra,
i když lid pozbude hlas,

jímž mlžil všechny žíly,
nekrevnatějších životů,
těch co svobodně žili.

Nebyl to život robotů...
Autor Žiťa, 13.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Milásek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí