Sleduji

Sleduji

Anotace: Je to nespravedlivé...

Sedím naproti otevřenému oknu
a sleduji přírodu
Sleduji ty krásné štíhlé stromy
s bílou kůrou
a jejich převislé větve
pohupující se v rytmu
zimního vánku a sněhových vloček
Sleduji srnky a jejich bílé zadečky
splývající se sněhem o kolo nich
Sleduji zkřehlého vrabce na mém okně
a jeho nožky
zanechávající drobné stopy ve sněhu
Sleduji hloubku králičích nor
sleduji naše dva psy
spící v boudách
a teď sleduji krutost tohoto světa
Na něžně bílé peřince
prostřené až k obzoru
mě do očí udeří rudě červená skvrna
od něž vedou kočičí stopy
Autor Barbr, 16.01.2008
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, Psavec, MalaIzis, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co naděláš, kočka není vegetarián.

16.01.2008 19:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí