Absťák na volnost

Absťák na volnost

Anotace: "Hledám, co nemuhu nalézt. Nacházím, co jsem nehledal..." Vždyť já přece nechci tak moc...

Absťák na volnost

Abstinenční příznaky
Přiběhly jak přízraky
Ač jde pouze o volnost
Je to tvrdá okolnost

Nechci tu dál být
Jen si hloupě snít
O něčem, co nemá cenu
Chci být hodna svému jménu

Chci se sebrat, dál jít
Utéci pryč a klidně žít
Ve světě, co zná víc
Než křik z hádanic

Chci jít zpátky
Do lesů vrátky
Malými, kde chybí klíč
Já uteču někam pryč

Chybí mi vzduch a sluníčko
Potěchu hledá mé srdíčko
Dál hledám louky a lesy
Ty, potěšení mé – kde jsi?
Autor Želwice, 16.01.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí