Zámecký park

Zámecký park

Anotace: Nešlo mi ani tak o verše jako spíš o obsah... Pokusila jsem se popsat pocity, které mám vždycky, když sedím v tom našem parku na lavce :-)

Když slunce vychází
nad cihlovou zdí,
tak stromy šumí
a nad travou bdí

Když slunce zapadá
za cihlovou zeď,
za stromy zlatými
boří se šeď

Když měsíc vychází
nad zámeckým parkem,
tak sovy létají,
létají zámkem

Když měsíc ztrácí se
na ranním nebi,
tahám ze stromu
rezavé hřeby

Když slunce vychází,
tak s písní dojemnou
skřivani létají
zpívají nade mnou

Když slunce svítí
a kouká mi do očí,
každá slunečnice
ke mně se otočí

Když slunce zapadá
za tou zdí z cihel,
usínám tiše s večerním vánkem
s dotyky motýlích křídel...
Autor Ariella13, 18.01.2008
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Akrij8, Sigurd II., excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné,úplně jsem se zasnil.

26.01.2008 15:05:00 | Akrij8

uf, uf. moc pěkné! A máš perfektní Nick. Na Santa Catarinu mám ty nejlepší vzpomínky... :o)

24.01.2008 16:32:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí