Moje jarní nostalgie

Moje jarní nostalgie

Anotace: No kdo by se netěšil na jaro...

Moje jarní nostalgie

Zima už spinkat šla za velkou horu
Jaro už vychází z hornických dolů

Tu trávilo celý rok v ukrutné samotě
ve staré díře, ve špíně a temnotě

Teď vychází a s ním všechna krása
Všechno se směje a hlasitě jásá!

Na stromech začíná rašiti listí
Zčernalá obloha se pomalu čistí

V posledním sněhu něco se děje
Na ztuhlý kožich slunko se směje

Mezi oblaka se vrátili první ptáci
Všechno se do starých kolejí vrací
Autor Želwice, 21.01.2008
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí