Písmenková III

Písmenková III

Anotace: ...po pauzičce další písmenkové hraní...

Z asním se jen na maličkou chvíli
n A louce na kraji lesa,
po H odový pocit mocně sílí,
vít R zvonky rozezní a duše plesá,
krás A vratiče o cestě zpátky zpívá,
pohle D a vůně květů opíjí,
pohádk A se v tomhle místě skrývá,

zahrada - pro všechny lesní víly...
Autor Cecilka, 22.06.2005
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí